Over - WSAB
15338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15338,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Over WSAB

W. Schoonderbeek Advies en Beheer BV (WSAB) opgericht in 2000 en wordt geleid door Ir. Wim Schoonderbeek. Wim Schoonderbeek heeft gestudeerd aan de Technische Hogeschool Delft (nu TU Delft). Daar is hij in 1976 afgestudeerd als ingenieur Technische Natuurkunde. Aansluitend heeft hij in 1981 aan de Erasmus Universiteit het kandidaatsdiploma (bedrijfs)economie behaald.

 

In 1976 is hij zijn werkzaamheden gestart bij het ministerie van Volksgezondheid en Milieuhygiëne en heeft toen vooral meegewerkt aan de totstandkoming van de Wet geluidhinder. In de periode tussen 1981 tot 1996 heeft hij gewerkt bij verschillende ingenieursbureaus. Eerst als medewerker, daarna als vestigingsleider en tot slot als statutair directeur. Eind 1996 is hij in Ede zijn eigen bureau gestart onder de naam Schoonderbeek en Partners Advies (SPA). Dit bureau gaat is na zijn vertrek voortgezet onder de naam SPA WNP ingenieurs.

Nu brengt Wim Schoonderbeek zijn ervaring en deskundigheid in bij WSAB BV. Ontbrekende kennis en vaardigheden worden ingehuurd binnen het brede netwerk dat Wim Schoonderbeek in al die jaren heeft opgebouwd. Daarmee is WSAB in staat om haar opdrachtgevers over een breed terrein adequaat en tot tevredenheid te adviseren.